Tutorial How to hide your connection info (ping, packetloss, ip, etc..)

Kieran

Tag me
Contributor
Joined
Jan 1, 2016
Messages
461
Points
122
That's pretty sick.

Will this only block it for other users or is it gonna fuck with server queries too?

I'm def gonna use that :p
 

Kieran

Tag me
Contributor
Joined
Jan 1, 2016
Messages
461
Points
122
Last edited:

Bluscream

Retired Staff
Contributor
Joined
May 8, 2015
Messages
959
Points
171
Location
Germany
Why would you repost what i already wrote? Also don't ever link static versions as they can lead users to download outdated versions
 

InVaDeR359

Active Member
Joined
May 29, 2017
Messages
162
Points
72
Location
Error 403
I can't seem to find my HookConf.ini anywhere neither in the install directory nor in the appdata folder.
TS3Hook is run correctly and I restarted my TS3 client muliple times.
Code:
-==== TS3HOOK 1.1 ====-
-= Written by Splamy =-
Created config .\HookConf.ini
For outprefix using default: [OUT]
For outsuffix using default:
For inprefix using default: [IN ]
For insuffix using default:
> Found PKGIN: 7FF7638E5026
> Found PKGOUT: 7FF7638E98F0
Hook successful!
 

Kieran

Tag me
Contributor
Joined
Jan 1, 2016
Messages
461
Points
122
Why would you repost what i already wrote? Also don't ever link static versions as they can lead users to download outdated versions
BECAUSE itwould be nothing new if some people wont even bother clicking the link and straight up ask "how 2 do plis". You've seen it before.

About version, I wouldn't be able to provide a virustotal if I linked the release page and i didnt wanna risk getting yelled at by staff
 

Bluscream

Retired Staff
Contributor
Joined
May 8, 2015
Messages
959
Points
171
Location
Germany
BECAUSE itwould be nothing new if some people wont even bother clicking the link and straight up ask "how 2 do plis". You've seen it before.

About version, I wouldn't be able to provide a virustotal if I linked the release page and i didnt wanna risk getting yelled at by staff
Just use the same link i used then. You can trust a former staff member.
 

Kitoed

New Member
Joined
Nov 28, 2017
Messages
5
Points
13
Age
26
Just curious, what's "Chatlog viewer" in your right click menu :p
 

Bluscream

Retired Staff
Contributor
Joined
May 8, 2015
Messages
959
Points
171
Location
Germany
You need to start teampeak atleast once with TS3Hook to generate it.
 

Top