Question I found the following Problems at the teaspeak server ! Someone has encountered these problems ?

Joined
Mar 18, 2017
Messages
4
Likes
0
Points
15
Age
28
#1
I can not understand why I can not see the users and the web interface
this error happens only in teaspeak
to teamspeak 3.0.13.8 everything is normal and in the interface



i tried to add and ts3bot on the teaspeak server , nor does it work, I'm receive connecting error even though I use the same data login as YaTQA
Screenshot_3.png
I specify that YaTQA is running this connection
so these errors make me think teaspeak has some errors that do not work completely like teampeak server 3.0.13.8 !
I would like to know if anyone has met this problem ?
 
Joined
Mar 18, 2017
Messages
4
Likes
0
Points
15
Age
28
#3
Do you have updated to the newest JTS3ServerMod? ;)

And about the "can't see clients" it's a error/bug. :) (i pretty sure it will be fixed.)
that site jtsmod is not managed by me anyone can register on that website for has a free bot in use
I can only administer 1 robot from my account, but when creating it on the new teaspeak server does not work
 
Last edited:
Joined
Sep 8, 2016
Messages
2
Likes
0
Points
36
Location
United Status
#7
In ts3bot.de teamspeak 3 query port should be 10101 instead of 10011. that's why there has an error! "Unable to open connection to the teamspeak server .... "
 
Joined
Mar 18, 2017
Messages
4
Likes
0
Points
15
Age
28
#8
In ts3bot.de teamspeak 3 query port should be 10101 instead of 10011. that's why there has an error! "Unable to open connection to the teamspeak server .... "
have you read what I have written above? Do you have the impression that I do not know what port I set up?
the port I set is 10011 , I mentioned above that I at yatuq connect me with the same data and the connectivity works perfect !

Yes.
You do not have permission to view link Log in or register now.
I'm going to try this, thanks a lot
 

Top