SinusBot 0.9.18 Unlimited instances [Ubuntu]

Joined
Mar 16, 2016
Messages
3
Likes
0
Points
33
Age
21
I recently I installed this script but it doesn't work well. I start the script and when I start he doesn't turn on in web and if I check the logs, they have lot of symbols and they are imperceptible. Can you help me? I will attach the screenshot of my logs.
 

Qraktzyl

Retired Staff
Joined
Nov 2, 2015
Messages
999
Likes
728
Points
161
Age
28
I recently I installed this script but it doesn't work well. I start the script and when I start he doesn't turn on in web and if I check the logs, they have lot of symbols and they are imperceptible. Can you help me? I will attach the screenshot of my logs.
Those symbols are probably due to wrong locale on your server. Which linux distro are you using?
Can you give me the result of running the "locale" command in your terminal?
 
Joined
Mar 16, 2016
Messages
3
Likes
0
Points
33
Age
21
Hi,
I'm usin linux distro:
Distributor ID: Ubuntu
Description: Ubuntu 14.04.5 LTS
Release: 14.04
Codename: trusty


I run commands to start the bot and view logs at /root
I located docker files into /root/docker
And I have sinusbot files in /opt/ts3soundboard
 

GimHae

New Member
Joined
Jun 4, 2017
Messages
2
Likes
0
Points
13
Age
20
In CentOS 7.x you need to write the full dir including
/home/(user)/opt/soundboard/
(Just for an Information :D)
 
Joined
May 18, 2016
Messages
5
Likes
0
Points
33
Age
26
2017/06/11 11:36:30 The parameter ‘-RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat’ has been disabled for security reasons.

Please help me get such an error when I run sinusbot
 

Joxiii

Discord hater!
Joined
Feb 2, 2016
Messages
324
Likes
167
Points
92
Location
Germany
2017/06/11 11:36:30 The parameter ‘-RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat’ has been disabled for security reasons.

Please help me get such an error when I run sinusbot
because you run with root user add -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat after the start command. Like this :
Code:
./sinusbot -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat
 
Joined
Nov 9, 2015
Messages
29
Likes
2
Points
41
because you run with root user add -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat after the start command. Like this :
Code:
./sinusbot -RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat
This command has been discontinued, now you need to create a user to sinusbot.
 
Joined
Oct 13, 2015
Messages
3
Likes
0
Points
39
Location
PORTUGAL
with new version of sinus, we need to add a sinusbot diferent user. im try to do it but i cant, so how we add a user inside docker when we install the script, and how we chamge it to be allowed to run again? if someone can help.
 
Joined
Nov 9, 2015
Messages
29
Likes
2
Points
41
dockerfile
Code:
......
EXPOSE 8087
RUN useradd -ms /bin/bash sinusbot
RUN chown -R sinusbot:sinusbot /opt/ts3soundboard
CMD ["/run.sh"]
run.sh
Code:
......
su sinusbot -c "/opt/ts3soundboard/sinusbot"
 
Joined
Feb 19, 2016
Messages
6
Likes
0
Points
33
Age
21
hey guys
i have problem :X
Step 1/8 : FROM debian:jessie
error parsing HTTP 403 response body: invalid character '<' looking for beginning of value: "<html><body><h1>403 Forbidden</h1>\nSince Docker is a US company, we must comply with US export control regulations. In an effort to comply with these, we now block all IP addresses that are located in Cuba, Iran, North Korea, Republic of Crimea, Sudan, and Syria. If you are not in one of these cities, countries, or regions and are blocked, please reach out to
You do not have permission to view link Log in or register now.
</body></html>\n\n"

i need some one to help me for the files , i cant use " docker build -t ts3soundboard098 /home/tsbot/mydockerscript/sinusbot-master/ "
 
Joined
Sep 6, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
33
Age
15
hello after every time i try to run the docker , it tells me that in logs:-
This version has expired. Please download a newer version from the official SinusBot website and upgrade.
 

Nicer

Moderator
Developer
Joined
Apr 23, 2016
Messages
410
Likes
218
Points
92
Location
void
Replace
Code:
RUN cd /opt/ts3soundboard/ && wget https://www.sinusbot.com/pre/sinusbot-0.9.18-8499d2c.tar.bz2
with
Code:
 RUN cd /opt/ts3soundboard/ && https://www.sinusbot.com/dl/sinusbot-beta.tar.bz2
and replace
Code:
 RUN cd /opt/ts3soundboard/ && tar -xjvf sinusbot-0.9.18-8499d2c.tar.bz2
with
Code:
RUN cd /opt/ts3soundboard/ && tar -xjvf sinusbot-beta.tar.bz2
It should be the latest download so it should run.
 
Joined
May 2, 2016
Messages
37
Likes
19
Points
40
Hello,

i got a problem that the Sinusbot is restarting every 4 to 6 Hours. so i have to reinstall every dockers container.
Can i turn off the container restart in dockers?

Best Regards
 
Joined
Sep 6, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
33
Age
15
Replace
Code:
RUN cd /opt/ts3soundboard/ && wget https://www.sinusbot.com/pre/sinusbot-0.9.18-8499d2c.tar.bz2
with
Code:
 RUN cd /opt/ts3soundboard/ && https://www.sinusbot.com/dl/sinusbot-beta.tar.bz2
and replace
Code:
 RUN cd /opt/ts3soundboard/ && tar -xjvf sinusbot-0.9.18-8499d2c.tar.bz2
with
Code:
RUN cd /opt/ts3soundboard/ && tar -xjvf sinusbot-beta.tar.bz2
It should be the latest download so it should run.
after i did tht i got another error :-
2017/08/09 21:41:43 The parameter '-RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat' has been disabled for security reasons.
they disabled running the bot as root ,so is there a solution for that?
 

Alligatoras

Administrator
Joined
Mar 31, 2016
Messages
2,021
Likes
2,014
Points
326
Age
25
Location
Greece
after i did tht i got another error :-
2017/08/09 21:41:43 The parameter '-RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat' has been disabled for security reasons.
they disabled running the bot as root ,so is there a solution for that?
jsut run it as user
 

Top