X-Ecutioner

BlazingFlare.io
Contributor
Joined
Sep 16, 2015
Messages
825
Points
135
Location
Isla de la muerte
This is my first script
So as soon as I manage better scripts , I'll create an entirely automated with various configuration of your choice + bots numbers of your choice.
 

Qraktzyl

Retired Staff
Joined
Nov 2, 2015
Messages
998
Points
161
Age
29
Also actually creating users for the bot and not running as root would be nice to implement.
 

0x0539

Retired Staff
Contributor
Joined
Jan 30, 2016
Messages
1,339
Points
214
WARNING MY FUTUR SCRIPT !!!!
I would like to see the remove option.
I reinstalled the bots and now none of them works, tried shutting them down + complete removal and installed again but still no go.

Maybe your script can fix it. :p
 

BoTz

Member
Joined
Apr 12, 2016
Messages
59
Points
43
Age
24
Hi, is this version using docker? If not, where does the script save the bots? Can i backup them?
 

Joxiii

Discord hater!
Joined
Feb 2, 2016
Messages
328
Points
92
Location
Germany
Hi, is this version using docker? If not, where does the script save the bots? Can i backup them?
It save the Bots normal in /opt/ts3soundboard and this script is without docker only with screen it save /opt/ts3soundboard2/ , /opt/ts3soundboard3/ , /opt/ts3soundboard4/ ....
 

BoTz

Member
Joined
Apr 12, 2016
Messages
59
Points
43
Age
24
My Server is lagging af with 20 bots. RAM stays at 800mb and my CPU is at 40% (dualcore). Where's the problem?
 

0x0539

Retired Staff
Contributor
Joined
Jan 30, 2016
Messages
1,339
Points
214
My Server is lagging af with 20 bots. RAM stays at 800mb and my CPU is at 40% (dualcore). Where's the problem?
Mine also lagged when it connected for the first 10 seconds, it was fine afterwards tho. :eek:
 

X-Ecutioner

BlazingFlare.io
Contributor
Joined
Sep 16, 2015
Messages
825
Points
135
Location
Isla de la muerte
My Server is lagging af with 20 bots. RAM stays at 800mb and my CPU is at 40% (dualcore). Where's the problem?
The music bots consumed a can of ram and processor. So if ca train or puts you less or you take a more powerful machine ;)
 

X-Ecutioner

BlazingFlare.io
Contributor
Joined
Sep 16, 2015
Messages
825
Points
135
Location
Isla de la muerte
You do not have permission to view link Log in or register now.

You do not have permission to view link Log in or register now.

nope, they are buggy. Just delete everything in front of mega.nz -> mega.nz/#!e89BFbba!V-42k2TssdwhlWmOadwQRGpgaIxvztVRU6wu_1Mexnk
All functional links home. Change to explore or clear your cache or that come from the host?
 

Top