Sinusbot - More Instances

bindik

VIP
Joined
May 10, 2016
Messages
31
Points
55
Age
39
Interesting, I just read something about TS3Audiobot. Does this have unlimited slots tho?
Splamy's AudioBot is opensource, you can technically do anything you want with that. Its fast and powerful.
 

0x03D4D5

Member
Joined
Oct 13, 2015
Messages
16
Points
35
Location
Munich, Germany
i don't know, i haven't tested it at all.
Do you, as a donor, get unlimited instances or is it made by request of how many you want (and for what reason)?

Edit:
Apparently when paying 10 EUR, you get up to 12 instances. If you want more than 4 you have to give em a reason or PM a staff member.
Seriously, if my request gets denied, I'll refund right away and never touch their bot again.
 
Last edited:

iKaros

Restricted
Joined
Oct 4, 2017
Messages
95
Points
34
Age
29
Location
Spain
Do you, as a donor, get unlimited instances or is it made by request of how many you want (and for what reason)?

Edit:
Apparently when paying 10 EUR, you get up to 12 instances. If you want more than 4 you have to give em a reason or PM a staff member.
Seriously, if my request gets denied, I'll refund right away and never touch their bot again.
Hello! I will make one tutorial today on my channel to get more instances with out scripts and lost a lot of time ;) You will se the video in the forum to check if you like.
 

Alligatoras

Administrator
Joined
Mar 31, 2016
Messages
2,051
Points
326
Age
25
Location
Greece
Hello! I will make one tutorial to get more instances with out scripts and lost a lot of time ;)
It's will be a lost time to do it imo. You get your ip blacklisted from sinusbot platform if their system finds more than one instance running.
And what's the point anyways. Sinusbot is not TeamSpeak to use a crack. They don't even ask for a ridiculous ammount in order to get a license.
 

Plenet_OTAKU

New Member
Joined
May 16, 2019
Messages
8
Points
12
Age
18
Location
Deutschland
guys if u need more the 12 bots just donate sinusbot over 25€ and u have a donatorplust licence [60+ bots]
 

iKaros

Restricted
Joined
Oct 4, 2017
Messages
95
Points
34
Age
29
Location
Spain
It's will be a lost time to do it imo. You get your ip blacklisted from sinusbot platform if their system finds more than one instance running.
And what's the point anyways. Sinusbot is not TeamSpeak to use a crack. They don't even ask for a ridiculous ammount in order to get a license.
He's asking about how get more instances, i am giving him one solution.
 

0x03D4D5

Member
Joined
Oct 13, 2015
Messages
16
Points
35
Location
Munich, Germany
it's bad if he hasn't good hosting, for example i have 250 Ip's / dedicated, i can't get ban.
The definition of "good hosting" is by far not by having 250x ip's.
I assume you got a basic IPv4 /24 subnet. If sinusbot figures out that this subnet is all yours, they just ban the range and your wonderful 250 addresses are all RIP.

I spent 10 EUR and they gave me a valid license to create 8 instances which is enough.
Thank y'all for the support. Appreciated!
 

Top