TerraBot - dynamic Banner & Move-Bot

[WEB] TerraBot - dynamic Banner & Move-Bot

JimmyNail

New Member
Joined
Feb 3, 2019
Messages
6
Points
9
Age
39
JimmyNail submitted a new resource:

TerraBot - dynamic Banner & Move-Bot - bot, terra, banner, dynamic, move bot, live banner

TerraBanner600210.jpg

TerraBot has taken over and extended the functions of FDW.

We at TerraBot are working on a project with which we try to inspire the users and make many functions in Teamspeak easier. Via TerraBot.de you can set up and configure your dynamic banner. This site is currently still in Alpha and will be developed further. With new ideas and extended...
Read more about this resource...
 

BIOS

Knowledge Seeker
VIP
Joined
Oct 10, 2015
Messages
379
Points
168
Age
29
Location
Germany
great job, problem is actually the releading time when doing changes on texts

fixed forgotten my gfx interval......
 
Last edited:

shikamaruxll

New Member
Joined
Dec 30, 2018
Messages
19
Points
8
Age
19
Nice work, it's working and approved, I've needed help and the support is fast.
 

JimmyNail

New Member
Joined
Feb 3, 2019
Messages
6
Points
9
Age
39
JimmyNail updated TerraBot - dynamic Banner & Move-Bot with a new update entry:

New powerful Server

Since our server was completely overloaded recently due to a high request from users, we decided to get a faster server, which is online since 10.2.2019.


Da in der letzten Zeit durch eine hohe Anfrage von Usern unser Server komplett überlastet war, haben wir uns dazu entschlossen einen schnelleren Server zu holen, der seit dem 10.2.2019 online ist.
Read the rest of this update entry...
 

Alligatoras

Administrator
Joined
Mar 31, 2016
Messages
2,047
Points
341
Age
26
Location
Greece
Made an account just to test it. Well it looks nice and with good banner stylings.
A bit difficult for a user to share a query account with access or making a restricted query account, maybe there is another way to read the server info?
And you will need for sure to do something with the wesite speed. It's too slow.
Other than that, is a good job and free if i understood it.
 

JimmyNail

New Member
Joined
Feb 3, 2019
Messages
6
Points
9
Age
39
@Alligatoras ,
Thank you so much for your positive resonance.
Yes, we also noticed that the website is a bit slow. That's why we started with this problem right away.
At the moment the bot is in an alpha phase again and 10 times faster than the conventional bot.
We will also clean up the website and delete unnecessary code.

Well, if you want to display everything on your banner and also want to use the Movebot, you won't be able to avoid a query login.

There is the possibility to retrieve the basic data from Teamspeak without a login, but then the Move-Bot is no longer usable and also special information from Teamspeak is no longer usable.
 

JimmyNail

New Member
Joined
Feb 3, 2019
Messages
6
Points
9
Age
39
JimmyNail updated TerraBot - dynamic Banner & Move-Bot with a new update entry:

UPDATE 2.7 - Erstelle so viele Filter du willst

UPDATE 2.7
A new server was organized for our bot and the bot itself was optimized again. Thus the processing of the data has been accelerated by the bot itself by a factor of 20.
From now on you can create your own filters, which you can use to count certain server groups for the banner.

Für unseren Bot wurde ein neuer Server organisiert und der Bot selber auch nochmals optimiert. Somit ist die Verarbeitung der Daten vom Bot selber um das 20-fache beschleunigt worden...
Read the rest of this update entry...
 

JimmyNail

New Member
Joined
Feb 3, 2019
Messages
6
Points
9
Age
39
JimmyNail updated TerraBot - dynamic Banner & Move-Bot with a new update entry:

TerraBot 3.0 (the fastest Terrabot)

UPDATE 3.0

ENGLISH

change log





Bot-Engine completely reworked. The bot is 150 times faster than before and does not need as much performance as before.

Revision of the text variables for the banner

Client move: Warning if no move rules have been created

Website optimization: loading time shortened



Variables for the banner


VariableDescription
%SERVER_NAME%Displays the Teamspeak name.
...
Read the rest of this update entry...
 

Top